מסעדות בכנרת: מסעדה בחוף הכנרת באווירת רוגע מושלמת מול האגם הרגוע

מסעדות בכנרת

מה יש לעשות ברמת הגולן

מסעדות בכנרת: אוכל מקומי אטרקטיבי

הכנרת נחשבת לאחד ממעוזי הקולינריה של הצפון ונראה שבורכה בתנאים האידיאלים ליצירת כל מעדן ישראלי אהוב: דגים טריים הישר מהכנרת המתוקה, יינות משובחים מרמת הגולן השכנה, שדות מרעה ירוקים ורחבים לבקר והצאן הגדלים בתנאים בריאים, אקלים לוהט שמניב תמרים, בננות ואבוקדו מהטובים במדינה, משקים אורגניים, מינימום זיהום אוויר ועוד. אז מה עושים עם כל הטוב הזה? פותחים מסעדות כמובן! זוהי קריאה לכל הרוחצים, הרעבים, המתארחים בתוך צימרים בצפון הכנרת, המשפחות המטיילות וגם השביליסטים: בואו לטעום ולהתמכר. בחרנו 4 מסעדות בכנרת שאסור לכם לפספס בביקור הקרוב:

היוקרתית על הנוף: מגדלנה במגדל

מגדל היא מושבה ייחודית הנמצאת בחלקה הצפון-מערבי של הכנרת. כאן נמצאים לא מעט מתחמי צימרים יוקרתיים ווילות וניתן לומר שעיקר התושבים עוסקים בענף האירוח. בין לבין, יש גם מי שעושה אוכל טוב וככזו היא מסעדת השף מגדלנה, המגישה אוכל ישראלי ים-תיכוני עסיסי ומשובח. המסעדה עצמה ברמה גבוהה, מרווחת ומתאימה מאוד לקבוצות גדולות אך גם לזוגות שמחפשים את הרומנטיקה המרגשת לעת ערב. שירות המסעדה אדיב ביותר וכל מנות התפריט נחשבות למוצלחות.

הבשרית המפורסמת: מרינדו בעין גב

למרינדו יש מוניטין עצום בענף הבשרים וביחס להמון מסעדות בכנרת וזה קורה הודות להבנה שסוס מנצח (או נתח טי-בון משובח, במקרה הזה) לא מחליפים. מרינדו מככבת בכל מדדי המצוינות של מבקרי האוכל והסועדים ברשת ומגישה אוכל טוב על פני תפריט מגוון. הבשר מטופל היטב ובמקום מוגשות גם בירות צוננות ויינות טובים מהגולן. קיימת קצביה למעוניינים, מה שמתאים מאוד לאורחי צימרים בכנרת שנהנים ממנגל בבריכה.

האקזוטית על החוף: בורה-בורה ביץ' בר

לשבת בסתלבט על החוף, ללגום איזה דרינק ולקבל מנה גדולה ועסיסית לצהריים? בא לנו בול. חוף בורה-בורה שאפיין בעברו הרחוק את הצפיפות, הרעש והלכלוך הישראליים הפך לאחד החופים הכי נקיים, מסודרים ובטוחים בכנרת. לחוף לא ניתן להכניס דברי מזון או מנגלים מבחוץ, קיים איסור על מטקות והכל על מנת להעניק תחושה של אי אקזוטי אמיתי. התוצאה: אוכל טוב שמוגש מהר ומאפשר צ’יל מרגיע אחרי שמתפוצצים. 

המפתיעה: המסעדה של אבי בטבריה

סמוך למלון לאונרדו קלאב בעיר נפתח אחד המקומות הטובים והעסוקים ביותר בסביבה, שזוכה להמלצות חמות בכל חיפוש של מסעדות בכנרת (המסעדה של אבי בטבריה). כאן מגישים אוכל עממי על האש כמו שאוכל עממי על האש צריך להיות: מנות גדולות, טעימות, עם תוספות בשפע והמון סלטים. בלי שום קנטרנות על ריפילים של צלחות. המקום כמעט תמיד נמצא בתפוסה מלאה ועם זאת הצוות חייכן, אדיב ושירותי. הבשרים והדגים כאן נחשבים לסיפור הצלחה אמיתי.   

Tagged
I.A
שלום רב לגולשי האתר "חשיפה לגולן". האתר חשיפה לגולן נבנה בעזרת התארגנות קבוצת מתחמי נופש ברמת הגולן. המטרות: הצגת תכנים תיירותיים ייחודיים אשר משקפים את הקיים באופן הכי אותנטי ומקורי. ובנוסף אנו פועלים יחדיו להוזלת עליות הפרסום הגבוהות ובכך, לאפשר מחירים טובים יותר עבורכם, נופשי רמת הגולן והצפון בכלל.
https://golan-exposure.co.il/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *